logo AllBook'dUp boekwinkel

Lessen

All Book’d Up en B.Babble taalpraktijk gaan sinds 11 november 2022 hand in hand. Dat is ook niet zo gek aangezien de eigenaar, Desirée Olthof, één en dezelfde persoon is.

B.Babble taalpraktijk heeft in het najaar van 2009 de deuren geopend en is in november 2022 meeverhuisd naar de conceptuele boekwinkel. All Book’d Up is meer dan een winkel alleen, naast de verkoop van boeken, stationery en lifestyle producten worden er tal van activiteiten georganiseerd. Denk aan lezingen, presentaties, workshops en ook lessen. De lessen van B.Babble taalpraktijk, Frans, Engels en Nederlands (Nt2) worden voor openingstijd, na sluitingstijd maar ook geregeld tijdens openingstijden gegeven.

Wie zijn onze klanten, cursisten: scholieren uit het voortgezet onderwijs, denk aan bijles. Studenten die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken of geholpen willen worden ter voorbereiding van een presentatie. Zakelijke klanten, zodat ze met meer zelfvertrouwen aan vergaderingen kunnen deelnemen, klanten beter te woord kunnen staan, groeien op de werkvloer e.d. De lessen worden 1 op 1 of 1 op 2 gegeven. In Company voor een kleine groep is bespreekbaar.

De lessen worden in de taalpraktijk op de 1e verdieping boven de winkel gegeven.

 

Voor meer info en tarieven: www.bbabble.nl