logo AllBook'dUp boekwinkel

|
|

Allbookspot

Morgen en morgen en morgen

All Book’d Up zet in deze rubriek een schrijver, een kunstenaar, een klant, iemand met een bijzonder verhaal of gewoon een goed boek in de spotlights. Bij de boekenwinkel van Roosendaal wordt iedereen met open armen verwelkomd. Wij hebben allemaal een verhaal te vertellen en natuurlijk de één kan dit beter dan de ander. En er zijn er zelfs bij, die daar hun beroep van hebben gemaakt. Schrijvers, dichters, (woord) kunstenaars, zij kunnen als geen ander ons meenemen in en naar…

Verhalen zijn er om gedeeld te worden, in de boekwinkel zie je uiteraard heel veel boeken, maar dagelijks vertellen we elkaar verhalen. Bij All Book’d Up doen we dit niet anders, de boekenwinkel van Roosendaal is geen doodgewone boekhandel. Het is meer dan dat! De boekwinkel biedt iedereen een kans om een verhaal te delen, door middel van exposure (in welke vorm dan ook) maar ook online, met onze rubriek Allbookspot.

In deze spotlight staat Gabrielle Zevin, schrijfster van het boek Morgen en morgen en morgen, ofwel Tomorrow and tomorrow and tomorrow in de originele taal. Gabrielle Zevin is een Amerikaanse schrijfster. Ze schrijft voor zowel volwassenen als jongeren. Haar debuut maakte ze met de YA-roman Elsewhere (Ergens) dat in 2005 verscheen en naar meer dan twintig talen werd vertaald. Haar recente roman over boekhandelaar A.J. Fikry stond bij verschijnen meteen in de New York Times Bestseller List.

Morgen en morgen en morgen

Op een ijskoude dag in zijn eerste jaar op Harvard stapt Sam Masur uit de metro en ziet Sadie Green. Hij roept haar naam. Even doet ze alsof ze hem niet hoort maar dan draait ze zich om. Het is het begin van een legendarische samenwerking. Sam en Sadie zijn nog geen vijfentwintig, ze zijn briljant, succesvol en beroemd vanwege hun gamedesigns. Maar dit zal ze niet beschermen tegen hun ambities of tegen de liefde.

Morgen en morgen en morgen is een opwindende en duizelingwekkende roman over vriendschap, beperking, creativiteit, en boven alles over onze behoefte aan verbinding: lief te hebben en geliefd te worden. Ja, dit is een liefdesverhaal, maar een zoals je nooit eerder hebt gelezen.

 

 

 

ALL BOOK’d UP

Raadhuisstraat 20

4701 PR Roosendaal

Tel: 0165 785706

Mail: post@allbookedup.nl

Social