logo AllBook'dUp boekwinkel

Allbookspot

Training Creatief Schrijven

All Book’d Up zet in deze rubriek een schrijver, een kunstenaar, een klant, iemand met een bijzonder verhaal of gewoon een goed boek in de spotlights. Bij de boekenwinkel van Roosendaal wordt iedereen met open armen verwelkomd. Wij hebben allemaal een verhaal te vertellen en natuurlijk de één kan dit beter dan de ander. En er zijn er zelfs bij, die daar hun beroep van hebben gemaakt. Schrijvers, dichters, (woord) kunstenaars, zij kunnen als geen ander ons meenemen in en naar….

Verhalen zijn er om gedeeld te worden, in de boekwinkel zie je uiteraard heel veel boeken, maar dagelijks vertellen we elkaar verhalen. Bij All Book’d Up doen we dit niet anders, de boekenwinkel van Roosendaal is geen doodgewone boekhandel. Het is meer dan dat! De boekwinkel biedt iedereen een kans om een verhaal te delen, door middel van exposure (in welke vorm dan ook) maar ook online, met onze rubriek Allbookspot.

In deze spotlight staat de training Creatief Schrijven van Annemarie Snels centraal. Je kent Annemarie misschien wel van de winkel. Zij werkt sinds de opening vast op de vrijdag, maar is bovenal Thrillerschrijfster. Momenteel is zij bezig met een opleiding tot docent Schrijven. In dit kader wordt deze toffe training dan ook aangeboden. 

Je weet misschien ook wel dat boven All Book’d Up de taalpraktijk B.Babble van Desirée gehuisvest is. Één van de speerpunten van All book’d Up is om in 2024 de workshops meer vorm te gaan geven en de lessen van B.Babble meer te laten integreren binnen All Book’d Up. Want het één hoeft het ander niet uit te sluiten. 

We vinden het heel leuk om onze workshops af te trappen met deze Training. De training is o.a. in het kader van de studie van Annemarie en daarom ook voor een zacht prijsje. Via onze kalender kun jij je aanmelden voor de proefles en de de gehele training. 

Schrijf jij mee?

ALL BOOK’d UP

Raadhuisstraat 20

4701 PR Roosendaal

Tel: 0165 785706

Mail: post@allbookedup.nl

Social