logo AllBook'dUp boekwinkel

Allbookkoffie

Boek & zopie  / Koffie met een boekje erbij.

Wil je even helemaal offline dan kan dit aan onze lange leestafel, maar ook elders in de boekhandel van Roosendaal. Verdwaal in je boek met een lekker kopje koffie, een thee of één van onze heerlijke limonades en sappen. Uiteraard serveren we daar iets lekkers bij. Deze heerlijkheden komen van Festinalente, waaronder (favoriet bij velen) de zalige cheesecake of het, uiteraard om je vingers bij af te likken, appeltaartje. Heb je liever iets hartigs dan hebben wij ook onze eigen huisgemaakte tomatensoep, boordevol vitamine. Dit serveren we met een heerlijk stuk brood van Bakkerij Saar en wat roomboter Heb je trek in een tosti dan kunnen wij dit uiteraard ook voor je maken, jij bepaalt wit of bruin brood, wel of geen ham/kaas.Ga je op de gezondere tour dan hebben we voor jou een Griekse yoghurt met Granola, je kunt uit 3 varianten kiezen, Glutenvrij, Suikervrij of met Kokos voor een licht zoet smaakje.

Verhalen delen staat centraal bij All Book’d Up, onze horeca vormt dan ook wel het hart van de winkel. Schuif aan bij de lange leestafel of nestel je op onze toffe bank en pak één van de boeken uit het boekenkastje in het café. 

Terwijl jouw kind in de kinderhoek de wondere wereld aan het ontdekken is, kun jij jouw kopje koffie met boekje in alle rust nuttigen. Misschien lonkt de piano wel en willen jouw vingers de toetsen hun werk laten doen. Of wil je even rustig nog wat werken, wellicht schrijf je hier wel een prachtig eigen verhaal. 

Bij All Book’d Up kan het allemaal.

ALL BOOK’d UP

Raadhuisstraat 20

4701 PR Roosendaal

Tel: 0165 785706

Mail: post@allbookedup.nl

Social