logo AllBook'dUp boekwinkel

Interview met Nathalie Schalke – Wilde haren & Chardonnay

Nathalie Schalke, woonachtig in Breda, heeft een intrigerend boek geschreven ‘Wilde haren en Chardonnay’.

Een fictieve romantische tragikomedie met soms waargebeurde choquerende feiten.  Een verhaal over pure wanhoop, diepe liefde, geweld, humor, verslaving, ultiem geluk, zielsverwantschap, verlies, spijt, sex en lots of rock & roll.Hoe twee karakters zichzelf volledig verloren in valse hoop en tragedie.  Een moedige afdaling naar de diepste krochten van de ziel waarin persoonlijke groei en het nastreven van dromen en eigen wijsheden centraal staan. Hoe na tig jaren het lot twee gebroken creatieve zielen opnieuw samenbracht zodat zij elkaar konden geven wat zij zelf zo hard nodig hadden. Compassie, vertrouwen en verbinding.

Met als resultaat een gezamenlijk levensmotto: Let’s carpe the hell out of this fucking diem!

 

Nathalie is journalist, interieurstylist en schrijfster. Dit debuutroman schreef zij in een idyllische casita op een berg in het groene noorden van Portugal. Momenteel werkt zij aan de opvolgeer van haar debuut.

 

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door Sara van Gaans, winnares van de jongeren Cultuurprijs Roosendaal. Zij zal een aantal nummers zingen die in het boek voorkomen. Voorin het boek kun je de playlist via een QR code downloaden.

Winebizz verzorgt de Chardonnay, die wij naast non-alcoholische drankjes zullen schenken.

Kosten voor deze avond zijn €24,99.  Bij binnenkomst krijg je van ons een goodiebag met daarin uiteraard het boek met korting  en een flesje Chardonnay.

 

Om te reserveren druk op onderstaande rode knop!

Datum

30 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

24,99 €

Locatie

AllBookdUp
Raadhuisstraat 20 | 4701 PR Roosendaal

Organisator

AllBook'dUP
Telefoon
0165785706
Email
post@allbookedup.nl

4 reacties

  1. Hallo Angelique,

   Wat leuk, maar vreemd dat het niet lukt. Ik zal je ook een mailtje vanuit mijn mail sturen. Op welke naam kan ik de tickets reserveren? Angelique en ..? En ik zal een factuurtje sturen zodra ik een reply van je heb.

   Gisteren zijn ze van ICT bezig geweest, dus er maar weer eens achteraan.

   Bedankt en tot de 30e.

   Warme leesgroet,

   Desirée

 1. Het was een geweldige gezellige avond met een mooi verhaal van Nathalie hoe haar boek tot stand is gekomen. Heb veel zin om het te gaan lezen, maar er liggen nog een aantal boeken
  Ik heb er vanmiddag al even aandacht aan besteed bij onze leesclub. En wellicht bij mijn volgende beurt van voorbereiden mogelijk dit boek!. wens Nathalie heel veel succes met haar volgende boek.
  Dan Sara dan spreekt hier een terecht trotse oma. Ze timmert zo goed aan de weg en ze heeft al zoveel bereikt op haar jonge leeftijd. Vandaag 16 jaar geworden. zang en dans is al van kleins af aan haar passie. ze speelde altijd kaneelstukjes (toneelstukjes) van de sprookjes met prachtige muziek die zij thuis keektoen zij klein was. Ik vind haar fantastisch mooi zingen en muziek al zelf schrijven. Ik wens Nathalie en Sara een mooie toekomst in waar ze blij van worden!

  1. Lieve Margriet,

   Bedankt voor je mooie woorden. Wij hebben ook heel erg genoten en hebben nog dagen lopen nagenieten. Vee leesplezier en tot een volgende keer hier bij All book’d Up.
   Desirée
   Team All Book’d Up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *