logo AllBook'dUp boekwinkel

Signeren op zaterdag: 3 schrijfsters – 3 feelgood romans

Jacodine van de Velde, Wendy Brokers en Emma Anne komen zaterdag 3 februari met hun Feelgood Romans naar onze winkel.

Wil jij deze schrijfster ook ontmoeten, kom dan vooral langs. Het wordt naast signeren ook interactief. Door een kort interview komen we meer over hun boeken en hunzelf te weten. Jij kan natuurlijk ook een vraag stellen. Wil je jouw vraag door ons laten stellen, stuur je vraag dan vooraf al in. Dit kan je naar desiree@allbookedup.nl doen

Hieronder kun je via het inschrijfformulier je ook alvast aanmelden. 


Jacodine en Wendy gaan deze periode on tour en nemen iedere zaterdag een andere schrijfster mee. Wij hebben het geluk dat Emma Anna meekomt.

Jacodine is schrijfster van meerdere genres, YA, Feelgood maar ook vanuit haar werk als therapeute schrijft zij boeken. Met haar boeken hoopt Jacodine mensen te raken en taboes te doorbreken door over onderwerpen te schrijven waar (nog) veel onbegrip over is. Zij doet uiteraard waar nodig research voor haar boeken, maar is vooral iemand die schrijft vanuit haar gevoel en intuïtie. Hoewel de YA’s heftige thema’s beschrijven, worden de boeken niet als zware ervaren door de lezers. Ze bevatten de nodige humor en luchtigheid.

Wendy  is schrijfster van Feelgood en YA. Ze schrijft al sinds haar jeugd,  schrijven bleef een hardnekkige aantrekkingskracht uitoefenen. Na jaren eerst voor zichzelf (fictie) te hebben geschreven, durfde ze het aan familie en vrienden te laten lezen.
Het was een docente Nederlands van haar oudste die haar vertelde dat haar werk van dusdanige kwaliteit was dat ze ‘er toch echt een uitgever voor moest zoeken’. De verhaallijnen van de drie broers die ze als dertienjarige bedacht, liggen echter nog geduldig te wachten op een uitgebreide herschrijf-sessie.

Emma Anna (pseudoniem voor Juliëtte Heugen is schrijfster van Feelgood en YA. Emma Anna publiceerde haar boeken onder diverse namen, maar vanaf 2023 brengt ze met haar eigen uitgeverij EmmaBooks alle boeken onder de naam Emma Anna uit, ook de boeken die eerder onder een andere naam zijn verschenen. De meeste boeken worden alleen als e-book uitgegeven, maar zijn allemaal als paperback te bestellen bij haar uitgeverij.

 

Datum

03 feb 2024
Verlopen!

Tijd

15:00 - 16:30

Locatie

AllBookdUp
Raadhuisstraat 20 | 4701 PR Roosendaal

Organisator

AllBook'dUP
Telefoon
0165785706
Email
post@allbookedup.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *