logo AllBook'dUp boekwinkel

Allbookkids

De kinderleeshoek

Deze speciale kinderleeshoek is een klein walhalla, een waar boekenparadijs. Welk kind wil dit nu niet. Heerlijk wegduiken in een boek, even helemaal in een andere wereld. Een wereld waarin ieder kind zichzelf mag zijn. De kinderleeshoek neemt de kinderen mee op reis en prikkelt de fantasie.

Pak, voel en kruip in je favoriete boek. Onder de wonderboom begint jouw droomreis en neemt hij je mee naar andere plekken. De leestribune laat je via de geheime ingang naar binnen, Waar je dan uitkomt dat mag jij zelf ontdekken. Wie weet kom je nog iemand tegen of ontdek je een superspannend verhaal. Deze kinderleeshoek is alleen voor kinderen, papa’s en mama’s mogen natuurlijk even kijken, maar het is jouw plekje in onze boekwinkel.

Voor deze maand hebben we een heel mooi boek voor jou geselecteerd: Avonturen in boekenatlas van de Roosendaalse schrijfster Saskia van den Brand.

Maak kennis met meneer Balpen. Hij schreef al honderden boeken. Of ontmoet mevrouw Mia die voorleest aan dieren in de jungle. Ga op avontuur met de verliefde meneer Tempel die op zoek is naar mevrouw Sneeuwpop en ga samen met Wies op jacht naar de boekendief uit Finpad. (vanaf 8 jaar)

Allbooksocialen

Allbookkalender

Nieuwsgierig wat er allemaal gebeurt in onze concept book store. Neem dan een kijkje in onze kalender.